Dinnyés Örsnek hívnak. 1980-ban születtem Győrben. A sport világ életemben érdekelt és ki is próbáltam nagyon sok mindent, de valahogy sosem lettem igazán aktív. Így utólag belegondolva ennek a legfőbb oka, hogy nem igazán találkoztam egy jó edzővel sem. Mindig is nagyobb darab fiú voltam és ezért sok helyen be is skatulyáztak. Persze hagytak játszani, de tőlem még soha senki nem kérdezte meg, hogy mit szeretnék elérni. Azt hiszem ez a tapasztalat, ami miatt elindítottam ezt az oldalt. Az út, amin én már több, mint 8 éve járok, nagyon sok tanulással, tapasztalattal járt eddig is. Célom, hogy segítsek másoknak, hogy hozzám hasonlóan teljesebb és boldogabb életet élhessenek.
?
Az én életembe a fordulópontot a körzeti orvosom hozta el, aki megkérdezte, hogy fel szeretném-e nevelni az akkor 2 éves kislányomat. Akkor én 127 kg voltam. A bal vállam és a nyakam annyira el volt meszesedve, hogy a kezem nem bírtam a fejem fölé emelni. Borzalmas állapotban  voltam. Ekkor hoztam meg a döntést, hogy változtatok az életemen.
?
Azóta megszabadultam közel 50 kg zsírtól, rendbe hoztam a vállaimat, de ami a legfontosabb, hogy boldog és teljes életet élek. Azóta  9-szer úsztam át a Balatont, több mint 10-szer lefutottam a maratont és 2016-ban először, majd azóta még 6 alkalommal teljesítettem az IronMant, immár olyan csodás helyekre is eljutva, mint Brazília, Nizza, vagy éppen Elba szigete.

Bár mindig is tanítással szerettem volna foglalkozni, mind ezidáig azt hittem, hogy idősebb koromban, az üzleti életben szerzett tudásom és tapasztalatom fogom tovább adni. 2017-ben jött az elhatározás, hogy az edzői pályafutást válasszam, hiszen így a legfontosabb dologban tudok segíteni az embereknek: Elérhetővé tudok tenni számukra egy boldogabb, teljesebb életet.

15 éve foglalkozom emberekkel és tudom, hogy mi a különbség aközött, hogy valaki csak irányítja őket, vagy segíti, motiválja, hogy önmaguk akaratából találjanak rá a helyes útra. Én ez utóbbit szeretném képviselni. A mai világban már ontja magából az internet a különféle edzésterveket, szakcikkeket, de ezek az írások sosem kérdezik, meg, hogy miként sikerült az előző edzés, hogy fáj-e valahol, vagy éppen támogat-e a családod, mikor az edzésterv minden szombatra egy 3 órás edzést ír elő.

Sok mindenen végigmentem az elmúlt évek során. Megéltem nehézségeket és hihetetlen örömöket egyaránt. Ma már tudom, hogy amit én elértem az bárkinek sikerülhet. A munkát nem tudom senki helyett elvégezni, de segíteni tudok, hogy könnyebb és tudatosabb legyen.

Én hiszek benned! Higgy te is magadban!

Kövess a Facebookon is! 🙂