Mindig is szerettem ezt az edzésformát. Magas kalóriaigénye, változatossága miatt szinte mindenféle edzésre alkalmas. A jó zene és a társaság pedig egy óriási pluszt ad az óráknak. 2017-ben végeztem el a SpinRacing edzői tanfolyamot és dolgoztam ki az edzéseim koncepcióját.

Jelenleg 3 fajta edzést kínálok az érdeklődőknek:

max.fat.burn – A fogyni vágyóknak és alakformálóknak kidolgozott edzés, amelynek intenzitása és feladatai úgy vannak összeállítva, hogy minél több kalória kerüljön felhasználásra a szervezet által raktározott zsírszövetek bontásából. Kifejezetten rekreációs jellegű tréning, ami kifejezetten alkalmas sportolóknak is a regenerálódás és az átmozgató hatása miatt. Az óra vezetésekor kiemelt figyelmet szentelünk a test vázizmaira. A helyes testtartás, a szépen kivitelezett mozdulatok jelentősen növelik a testtudatot, ami közvetve komoly önbizalom növelő.

Utóhatásként jókedv, kellemes fáradtság jelentkezik szemben a napokig tartó izomlázzal. Várni fogod a következő alkalmat!

Endurance builder – Központban az állóképesség. A mindennapi élethez szükséges energiákat az állóképességünk biztosítja. Ez az edzésforma az egész testet átmozgatva kifejezetten a kitartást és a szervezet optimális energiafelhasználását hivatott javítani. Kevesen tudják, de a kerékpározás az egyik olyan ritka mozgásforma, amely összetett formában is javítja a vérkeringést. A megfelelő feladat összeállítás révén egyszerre bővül és erősödik, mind a szív-izomzat, mind az érhálózat. Az izmok nem csak méretükben fejlődnek, hanem működésükben is hatékonyság javulás lesz tapasztalható, köszönhetően a mitokondriális ellátottság fejlődésének.

Ez egy olyan, változatos edzés, ahol a könnyed feladatok játékosan keverednek az erősítő elemekkel, így meggátolva a kifáradást és a kellemetlen utóhatásokat.

Hard Racer – Az edzés, ami kifejezetten az erő, a robbanékonyság építésére szolgál, de ez nem azt jelenti, hogy csak profi sportolóknak szól. Az óra elemei úgy vannak összerakva, hogy az intenzitás bizonyos mértékben a normál edzési küszöb fölé emeli a pulzust és a szervezet ezáltal egy egészen más jellegű terhelést kap. Kiemelten fontos ezen periódusok hossza, hogy elérjük a legoptimálisabb hatást. Ez után a tréning után még nagyobb jelentősége van a nyújtásnak, a pihenésnek és a komplex regenerálódásnak.

TopForma- edzések